Background Image

Garage Deboo. 50 jaar ervaring.

Voor garage Deboo begon het allemaal in 1967. De heer Camille Deboo was reeds enkele jaren actief in de autobranche totdat hij de beslissing nam om zelfstandig te worden. Een werkplaats werd opgericht met daarin geïntegreerd een kleine toonzaal voor de merken MG-Morris en dit langs de Oostendse Steenweg te Sint-Pieters Brugge.

Garage Deboo. 50 jaar ervaring.

Na MG morris volgde het merk Datsun tot in 1973. Daarna volgde Alfa Romeo om in 1976 over te stappen naar Saab. In 1979 breidde het bedrijf nog eens uit. Een moderne carrosserie afdeling werd er bijgebouwd. Deze beslissing werd genomen om zelf de carrosserieherstellingen uit te voeren in plaats van in onderaannemingen te werken. In 1981 werd besloten om het merk Suzuki erbij te nemen, vooral omdat er zowel bij SAAB als bij Alfa Romeo geen kleine modellen voorhanden waren. In 1990 werd het bedrijf omgevormd van bvba tot autobedrijf Deboo. In 1991 werd een nieuwe nv opgericht nv Deboo.

Nv Deboo is uitgegroeid tot de officiële concessiehouder Honda en erkend servicepunt Saab Onze medewerkers beschikken over veel ervaring en volgen continue bijscholingen. We zijn een familie bedrijf die ondertussen zeer goed gekend is voor zijn uitstekende dienst naverkoop , eerst voor het merk SAAB en nu ook voor het mooie merk HONDA. Een eerste auto verkopen is niet moeilijk maar de tweede moet je verdienen, dat is ons motto !! Dit bereiken wij door als een hecht team voor onze klanten de best partner in rijplezier te zijn. De trouwheid van onze klanten is hierbij onze motivatie !!

Contact